Kifutó
SUNLIFE KALCIUM PEZSGŐTABLETTA 20DB
SUNLIFE KALCIUM PEZSGŐTABLETTA 20DB

SUNLIFE KALCIUM PEZSGŐTABLETTA 20DB

747 Ft
Termékkód: 11907
Kiszerelés: 20 db
Egységár: 37 Ft / db
7 pont regisztrált vásárlónk számára
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Leírás: A kalcium az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, hiszen a csontok tömegéből 0,75-1,2 kg tiszta kalcium. A kalcium-foszfát kristályok adják a csontok és a fogak keménységét, míg a szabadon maradó mintegy tízgrammnyi kalciumnak döntő fontossága van az izmok, az idegrendszer, a véralvadás ás néhány enzim működésében.
Csökkenti az allergiás reakció során megnövekedett kapilláris permeabilitást, a kis erek falának áteresztőképességét. Fiatal korban a csontfelépülés legfontosabb helye a növekedési porc. A porc teljes elcsontosodása a végleges testmagasság kialakulásáért felelős, ami serdülőkorban fejeződik be. Ezért annyira fontos, hogy rendszeresen kerüljön kalcium a szervezetbe.
Felnőtt korban a SUNLIFE pezsgőtabletta a kalciumhiány a csontritkulás(a csontok meggyengülése)és allergiás tünetek kezelésére, ill. megelőzésére és is alkalmazható. A magas kalciumbevitel a menopauzán átesett nők esetében kedvező hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre.
 

Összetevők:

Tápérték tájékoztató (1 pezsgőtablettában)
Energiatartalom:34,05 kJ
Fehérje: 0,001 g
Szénhidrát:0,33 g
Zsír: 0,01 g
Ásványi sók:0,16 g

 

Összetétel (1 pezsgőtablettában)*NRV%
Kalcium500 mg63%

* = az ajánlott napi adag százalékban

Tárolás: hideg, hűvös helyen. 

A termék 20 db kapszulát tartalmaz. 

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.