Kifutó
SANI PREVENT CSONTPOR 100DB
SANI PREVENT CSONTPOR 100DB

SANI PREVENT CSONTPOR 100DB

Érdeklődjön telefonon!
Termékkód: 10020
Kiszerelés: 100 db
Egységár: 0 Ft / db
0 pont regisztrált vásárlónk számára
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Leírás: A termék tartalmát Új-Zélandon tenyésztett szarvasmarhák és szarvasok csontjaiból vonják ki. Csonttörések esetében ajánlott a készítmény fogyasztása a mielőbbi felépülés érdekében. A Sani-Prevent csontpor új-zélandi (a világ legkevésbé szennyezett régiója, egyedül ez mentes nemzetközileg elfogadottan a szivacsos agyvelőgyulladás kórokozójától!), garantáltan növekedési hormonoktól mentes szarvasmarhák válogatott csontjaiból készül speciális eljárással. Így a csontképzéshez szükséges összes alkotóelemet tartalmazza az éppen optimális mennyiségben. A kalcium a szervezetben a legfontosabb ásványi anyag, a sejtműködésre, idegrendszerre, az izmokra stb. kifejtett létfontosságú szerepe mellett a csontok és a fogak legfőbb építő eleme, ahová calcium hydroxyapatit (foszforral alkotott komplex molekula) formájában épül be.
Minden élőlény, egyedileg különböző módon, öröklött génjei által meghatározott hatékonysággal hasznosítja az étrendjében található kalciumot.
A kalcium felszívódása és beépülése a csontokba, igen összetett folyamat számos ponton egy-egy kis zavar az anyagforgalomban jelentősen ronthatja a hasznosulás hatékonyságát. Bármilyen formában a szervezetbe juttatott kalcium a beépüléshez előbb calcium hydroxyapatittá kell alakuljon, ebből következik, hogy a kész molekula hasznosulása a leghatékonyabb!

Összetevők: szarvasmarha kivonat, zselatin. Tartósítószert nem tartalmaz. Gluténmentes a készítmény, ami elősegíti az emésztést.

Javasolt adagolás: napi 1-3 kapszula ajánlott csontritkulás megelőzésére. Akut probléma esetén napi 3-5 kapszula ajánlott. Étkezés közben vegye be a kapszulát! Minden korosztálynak ajánlott a készítmény.

Tárolás: hűvös és száraz helyen. 


A termék 100 db kapszulát tartalmaz.

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április
 

INTERHERB AMINOERG GÉL 100G
814 Ft
INTERHERB AMINOERG GÉL PLUSZ REGENERÁLÓ 100G
1.081 Ft
BIOSEPT GRAPEFRUITMAG KIVONAT 100% NATÚR 33ML /INTERHERB/
3.206 Ft
INTERHERB AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL 250ML
902 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.