PROTEXIN CANDID PLUS KAPSZULA 60DB
PROTEXIN CANDID PLUS KAPSZULA 60DB

PROTEXIN CANDID PLUS KAPSZULA 60DB

5.445 Ft
Termékkód: 12670
Kiszerelés: 60 db
Egységár: 91 Ft / db
54 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
5% ajándék kupon a következő vásárlásához

Leírás: A helytelen antibiotikum használat, az egészségtelen étkezési és egészségügyi szokások miatt a Candida albicans gombás fertőzöttség igen gyakorivá vált. A szervezetünkben jelen lévő Candidák a közvetlen ártalmak mellett folyamatosan veszélyt jelentenek egészségi állapotunk egyéb októl történő megingása esetére is. A PROTEXIN CANDID-PLUS Felnőttek és 12 feletti gyermekek részére 7 probiotikus törzset tartalmaz. Azon törzseket választották ki, melyek a legjobb megtapadási és elszaporodási arányt mutatnak, serkentik a helyi és szisztémás immunitást, a gyermek és a felnőtt anyagcseréjét támogatják. Az élőhelyért történő vetélkedésben nagyon sikeresek a kóros baktériumok és gombák kiszorításában. A fokhagyma a fitoterápia gyakran használt eszköze. Baktérium és gomba ellenes hatása miatt használják. A grapefruit extractum számos bioflavonoidot tartalmaz, melyek csökkentik a kórokozók, elsősorban gombák aktivitását. A PROTEXIN CANDIDE-PLUS sok ezerszeresre elszaporodó probiotikumai megőrzik és helyreállítják az egészséges bélflórát. Az élőhelyért való küzdelemben nem csak a kóros baktériumokat, de a Candida albicanst is kiszorítja élőhelyéről. Ezzel csökken az esélye azok szervezetünkbe jutásának, a megbetegedésnek. Elkerülhetővé válhat a gomba-ellenes szerek használata, csökken az esélye az új fertőzéseknek. Egyes élethelyzetekben fokozott jelentőségük, például utazás, új közösségbe érkezés, legyengült állapot (tél végén pl), sorozatos fertőzések, utazás. Különösen fontos lehet antibiotikum kezelés alatt és után (az antibiotikum elhagyása után még 1 hét javasolt. Az egészséges bélflóra csökkenti az esélyt fertőzéses és antibiotikum eredetű hasmenések létrejöttére, kedvező feltételt teremt gyógyulásukhoz. Kedvezően befolyásolja emésztésünket, felszívódásunkat, anyagcserénket. A PROTEXIN CANDID PLUS szedése előnyös tulajdonságai ellenére nem teszi feleslegessé az egészséges táplálkozást illetve az orvos által előírt diétát vagy kezelést! A PROTEXIN CANDIDE-PLUS kiemelkedően kedvező tulajdonságaival mindenben maximálisan megfelel a követelményeknek. 

Összetétel: A kapszulák savvédett granulátumokat tartalmaznak. Prebiotikum: F.O.S (frukto-oligoszacharid) Grapefruit kivonat 130 mg, Fokhagyma por 60 mg, Probiotikumok: 5x108, azaz 500 millió CFU (kolónia képző, életképes baktérium) tasakonként, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobakterium breve, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus.

Adagolás: Kúra-szerűen, 2 hétig napi 2 kapszula főétkezéshez kötve. A bevitt baktériumok a savvédett granulátumnak köszönhetően élve jutnak le a bélbe. A prebiotikum segítségével sok-ezerszeresre szaporodnak, ez a széklet szagának csökkenésével követhető. Ha a bélflórát hasmenés vagy antibiotikum károsítja, újabb 2 hetes kúra szükséges. (Egyes nagy tapasztalatú orvos specialisták a 2 hetes kúra után ritkább fenntartó kezelést javasolnak mivel a Candida albicans fertőzöttség ismételten is visszatérhet. A fenntartó kezelés adagját a páciens állíthatja be szakaszos csökkentéssel.) A készítmény semmilyen orvosi kezelést nem befolyásol károsan! Laktóz- és galakóz-érzékenyek, gluten-szenzitív enteropátiában szenvedők is szedhetik! 

Tárolás: hűvös és száraz helyen.

Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. május


 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.