MIRA GYÓGYVÍZ GLAUBERSÓS 700ML
MIRA GYÓGYVÍZ GLAUBERSÓS 700ML

MIRA GYÓGYVÍZ GLAUBERSÓS 700ML

346 Ft
Termékkód: 14148
Kiszerelés: 700 ml
Egységár: 494 Ft / L
3 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
A Mira glaubersós gyógyvíz az epebetegségek tipikus gyógyvize, A legújabb orvosi vizsgálatok pedig igazolják, hogy eredményesen alkalmazható elhízás esetén fogyókúra kiegészítőként.
Aglaubersó epehólyag-összehúzó hatásának köszönhetően az epehőlyag kiürül, megszűnik a kőképződésnek kedvező epepangás és fokozódik a májban az epeelválasztás, melynek eredményeként az epehőlyag gyorsan megtelik friss epével, amelyben nincsenek jelen a kőképződés feltételei és kisebb a gyulladás kialakulásának a veszélye is. A gyógyvíz kúraszerű használata tehát gátolja az epekőképződést és az epehólyag-gyulladás kifejlődését.
A Mira glaubersós gyógyvíz anyagcserére gyakorolt hatása régóta ismeretes, ezt támasztják alá a legújabb gyógyhatásvizsgálatok is. A vizsgálatok alapján elmondható, hogy a Mira víz eredményesen alkalmazható fogyókúra kiegészítéseként, melynek hatására nemcsak fogyás következik be, hanem az elhízás mellékhatásaként jelentkező cukorbetegség és magas vérzsír szint csökkenése is elérhető. A gyógyvíz mérsékelt keserűsótartalma enyhe hashajtó, béltisztító hatású.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2010
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.