KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL
KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL

KÖNYV:BEFŐZÉS CUKOR NÉLKÜL

1.934 Ft
Termékkód: 10124
19 pont regisztrált vásárlónk számára
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Leírás: Azoknak ajánlom ezt a kis könyvet, akik minél egészségesebb módon eltett táplálékkal szeretnék ellátni családjukat a téli hónapokban.
Az egészségért itt is tenni kell valamit: konzerválószerek, élelmiszerszínezékek nélkül, minél kisebb vitaminveszteséggel csakis a saját magunk által eltett élelmiszerekkel tudjuk biztosítani magunk és családunk egészséges ellátását a havas hónapokban. Ez némi többletmunkát kíván, de megéri, hiszen aki családját szereti, örömmel vállal egészségükért. Nem az üzletek polcain hivalkodó gyárilag eltett lekvár, savanyúság és befőtt fogja szeretteinket jó egészségben tartani, hiszen,-ha tartósítószer nem is lenne benne-, még az alapanyagot sem láttuk, amiből készült...Jó lelkiismerettel csakis azt az eledelt adhatjuk a családnak, amit mi készítettünk. A könyv röviden ismerteti a veszélyforrásokat, amiket el kell kerülnünk, felhívja figyelmünket olyan élelmi anyagok hatásaira, amelyekről esetleg nem is tudtuk, mennyire károsak: ecet, cukor, mustár...ezután pedig értékes gyümölcseink, zöldségeink különböző eltevési módjaival ismerteti meg az olvasót-, mindezeket a káros fűszereket elkerülve, és természetesen tartósítószer nélkül! Saját tapasztalatom, és édesanyám tapasztalata is az volt, hogy a nők legnagyobb boldogsága, ha családtagjaik egészségesek, ha az Édesanya által készített, eltett ételeket jóízűen fogyasztják, s csillogó szemmel köszönik meg. Minden fáradtságot, többletmunkát megér ez!

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április

 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.