KANADAI
KANADAI

KANADAI "D" JUHARSZIRUP SÜTÉSHEZ 500ML

4.432 Ft
Termékkód: 16966
Kiszerelés: 500 ml
Egységár: 8.863 Ft / L
44 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
A cégünk által forgalmazott juharszirup D-minőségű, Kanadából származó és 500ml-es kiszerelésben kapható. Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet. Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer. Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben. Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz. A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat. Ez éppúgy ízlés kérdése, mint hogy valaki a fehér bort vagy a vörösbort kedveli. Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és több benne az altásványi anyag és a vitamin. Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig. Ugyanakkor a sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor-termék. Az invert cukor lényegében folyékony cukrot jelent, és olyan állaga van, mint a méznek. A magas invertcukor-arányú, tehát sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, így alkalmazásuk akkor ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy a szirup folyékony maradjon, mint pl. sütésnél. Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez stb. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.