CSUTA SZÓJASZELETEK 100G
CSUTA SZÓJASZELETEK 100G

CSUTA SZÓJASZELETEK 100G

207 Ft
Termékkód: 13946
Kiszerelés: 100 g
Egységár: 2.075 Ft / kg
2 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
Felhasználási javaslat: A szeleteket forró, fűszeres vízbe áztatjuk, 30-120 percig hagyjuk duzzadni. Áztatás után a levet leöntjük, kinyomkodjuk, majd úgy készítjük el, mint a húst: panírozzuk, sütjük, főzzük. Receptek: Szójapecsenye Hozzávalók: szójaszelet, fokhagyma, ételízesítő, koriander Elkészítés: A szóját hideg vízbe beáztatjuk, majd tiszta vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd kinyomkodjuk be¬lőle a vizet. Ételízesítő és őrölt koriander keveréké¬vel mind a két oldalán megszórjuk, kicsit állni hagyjuk. Az olajat megforrósítjuk, és beletesszük a szeleteket, közé fokhagyma cikkeket. A szójaszele¬tet mindkét oldalán rózsaszínűre sütjük. Vigyáz¬zunk, mert a fokhagyma hamarabb megsül, ezért időben szedjük ki! Rántott szójaszelet Hozzávalók: szójaszeletek, tojás, liszt, zsemlemorzsa, só, ételízesítő, szerecsendió, koriander (ha van), olaj Elkészítés: A szójaszeleteket puhára főzzük, majd jól lecse¬pegtetjük. Megszórjuk a fűszerekkel, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Olajba mártjuk, tepsibe tesszük, és sütőben kisütjük. Hirtelen sült szójaszelet Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók: (4 személyre) 80 g szója szelet 1 dl olaj 1 db fűszerek Elkészítése: A szójaszeleteket a "kirántott szójaszelet" receptben leírtak szerint előkészítjük. (Áztatjuk, kinyomkodjuk, ízlés szerint fűszerezzük) A legegyszerűbb sós vízben áztatni, kinyomkodni, vékonyra szeletelni és vietnami szójaszósszal alaposan meglocsolni. Az így előkészített szeleteket kevés olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük. Nem szabad túlsütni, mert akkor rágós lesz.
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.