Az édes rizs zamata. Bio és Gluténmentes.
A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző méretű tartályokba öntik.
Összetevők:
rizsliszt*, víz
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia: 1300 kJ / 311 kcal
Zsír: 0,2 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 77 g
- amelyből cukor: 53,5 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,1 g
Felhasználása:
cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Belgium.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020. szeptember