A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják. Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket. A folyamat végén kiszerelik.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Összetevők:
mazsola*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1252 kJ / 299 kcal
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,06 g
Szénhidrát: 75,5 g
- amelyből cukor: 59,2 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 3,1 g
Só: 0,03 g
Kiszerelés: 500 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Üzbegisztán
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július