A növényi eredetű alapanyag belsőleg erősíti az immunrendszert, külső alkalmazásnál pedig igazi kényeztetés, regenerálás a bőrnek. Nagyszerű védelmet nyújt a szélsőséges, időjárási körülmények ellen. Kiváló vitamindús, antioxidáns forrás, mely otthonában kettős funkciót is betölthet. Hidegsajtolással állítják elő. A babok szárítása során szűz kakaóvajat találnak, mely elveszíti barna színét. Így kapjuk a törtfehér kakaóvajat. A gazdaságos megoldás stresszoldó hatását konyhai alapanyagként és bőrápolóként is élvezheti.
Összetevők:
100% BIO perui hántolt kakaóbab (theobroma cacao)
Tápanyagtartalom (100g):
Energia: 3766 kJ/ 899 kcal,
Zsír: 99 g
- amelyből telített zsírok: 56,4 g,
Szénhidrát: 0 g,
- amelyből cukor: 0 g,
Rost: 0,4 g,
Fehérje: 0,26 g,
Só: 1,05 g
Adagolás:
1 adag = 5-10g ízlés szerint
Felhasználás:
Tárolás:
Száraz, hűvös (kb. 18-20C fok) helyen tárolja!
Figyelmeztetés:
A kakaóvaj tallér fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Egyeztessen kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrendkiegészítőt használna! (Legfőképpen ha terhes, szoptat vagy gyógyszereket szed).
Kiszerelés: 125 gramm
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2020. augusztus