BARNYS ALOE VERA FORTE 2X500ML
BARNYS ALOE VERA FORTE 2X500ML

BARNYS ALOE VERA FORTE 2X500ML

Érdeklődjön telefonon!
Termékkód: 53421
0 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

A Barny´s ALOE vera FORTE termék növényi eredetű étrend-kiegészítő, mely szabadalmaztatott, magas minőségű, 100 %-os aloe gélt – ACTIValoe® – tartalmaz, melyet az ökológiai termesztésű Aloe barbadensis Mill. leveleiből nyernek. 
Az aloe vera minőségét elsősorban a fontos poliszacharidok jelenléte biztosítja. A Barny´s ALOE vera FORTE termék standardizált aloe vera kivonat, melynek poliszacharid tartalma eléri a súlytömeg szerinti 10 %-ot is, a Qmatrix® szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően. A poliszacharidok magas koncentrációja biztosítja, hogy a Barny´s ALOE vera FORTE termékben a friss növény anyagaihoz hasonlóan minden biológiailag hasznos összetevő hatóanyag megmarad. 
Az ACTIValoe® termék tisztaságát és minőségét tudományos elemzésekkel ellenőrizték, a nyersanyagok tisztaságát az IASC (Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács) is elbírálta. 

A Barny’s ALOE vera FORTE termék fő élettani hatással bíró összetevője, az aloe vera támogatja: 

A bőrt - hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez (EFSA: ID 1995). 

Az ACTIValoe® minőségi nyersanyagot több mint 700 élenjáró gyógyszerészeti,  élelmiszeripari és kozmetikai vállalat használja, 30 országban szerte a világon. A Barny´s ALOE vera FORTE termék nincs mesterségesen sűrítve.

TERMESZTÉS ÉS FELDOLGOZÁS: 
Az Aloecorp, Inc. vállalat az aloe vera gyűjtésével és feldolgozásával foglalkozik, az „Idő, hőmérséklet és higiénia“ (TTS – Time, Temperature and Sanitation) irányelvvel összhangban. A szigorúan higiénikus gyártási folyamatokat irányelvek szabályozzák, melyek megadják a feldolgozás pontos idejét és hőmérsékletét, hogy az aloe vera növény biológiai hatóanyagai megmaradjanak. GMP követelményeknek megfelelő minőségben gyártva. 

GRAS: tanúsítvány „Általában biztonságosnak tekinthető.” 
USDA organic: vegyszermentes, organikus termesztés. 
IASC certified: Az aloe vera tudományos egyesületének tagja. 
Qmatrix®: kizárólag az ACTIValoe® számára kifejlesztett legmodernebb feldolgozási technológia. 
ACTIValoe® Az Aloecorp Inc. vállalat – a világ legnagyobb aloe vera gyártójának a védjegye. 
KOSHER certified: a termékek legszigorúbb minőség- és gyártásellenőrzése. 

Összetevők
tisztított víz, Qmatrix® ACTIValoe® (200:1), antioxidáns (citromsav), tartósítószer (nátrium-benzoát, kálium-szorbát)

Hatóanyag mennyisége:                                              5 ml          15 ml          25 ml          50 ml 
Aloe vera kivonat Qmatrix® ACTIValoe® (200:1): 25 mg        75 mg       125 mg      250 mg 

Adagolás
Felnőtteknek 15 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve 100 ml vízzel. Az emésztési folyamatok támogatása céljából 25 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve 100 ml vízzel. 3-12 éves gyermekeknek 5 ml Barny´s ALOE vera FORTE keverve cca 50 ml vízzel. A frissen készült italt 1x naponta fogyassza, lehetőleg éhgyomorra. A maximális napi adag felnőtteknél 50 ml, 250 mg Qmatrix® ACTIValoe® tartalommal, gyermekeknél pedig 15 ml, 75 mg Qmatrix® ACTIValoe® tartalommal. A meghatározott ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.

Tárolás:
Tárolja száraz helyen, 25C hőmérsékletig. Felbontás után tartsa hideg helyen, és lehetőleg 1 hónapon belül használja fel. 
Az oldat kristalizációja vagy színváltozása nem jelent termékhibát. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. 

Tartalom: 2x 500ml (66 napra elegendő adag). 
Az alapanyag származási helye: Mexikó (Aloecorp, Inc.) 

Gyártva az EU-ban. 

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni! Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra és egészséges életmódra. A termék nem alkalmas 3 évesnél kisebb gyermekek, állapotos és szoptató nők számára. 

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 október

INTERHERB AMINOERG GÉL 100G
814 Ft
INTERHERB AMINOERG GÉL PLUSZ REGENERÁLÓ 100G
1.081 Ft
BIOSEPT GRAPEFRUITMAG KIVONAT 100% NATÚR 33ML /INTERHERB/
3.206 Ft
INTERHERB AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL 250ML
902 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.