BACH VIRÁGESZENCIA VADALMA 10ML
BACH VIRÁGESZENCIA VADALMA 10ML

BACH VIRÁGESZENCIA VADALMA 10ML

2.016 Ft
Termékkód: 23211
Kiszerelés: 10 ml
Egységár: 201.553 Ft / L
20 pont regisztrált vásárlónk számára
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Bach virágterápia: Vadalma (10. Crab apple) virágesszencia 
“A kétségbeesés” csoportjába sorolt Bach csepp. 

Azok számára javasolt akik túlzott tisztaságmániába szenvednek. Állandóan takarítanak vagy extrém módon rendszeretők, ha a legkisebb mértékben is felborul a rend Ők már igyekeznek azonnal helyreállítani azt. Olyan emberek számára akik gyakran tartanak tisztítókúrákat vagy böjtkúrákat, mert úgy érzik belül is tisztátalanok. Félnek a fertőzésektől és a szennyeződésektől vagy más külső betolakodóktól, mint a rovarok ( pl.kullancs). Ilyen estekben gyakran és hosszan mosnak kezet és mindent fertőtlenítenek maguk körül. Azok számára akik szégyellik valamilyen testi hibájukat, legyen az a legapróbb is, mint pl pattanás vagy anyajegy. Olykor odáig is fajulhat, hogy undorodnak már maguktól. Minden olyan probléma kezelésre alkalmas, ahol a túlzott tisztaságmánia vagy belső undor alakul ki, ezen azonban nem képes túllépni egyedül. 

Fizikai tünetei lehetnek: bőr problémák akne vagy ekcéma, bulimia vagy anorexia. 

Pozitív hatása: segíti a testet és a lelket a tisztulási folyamatokban. Képessé tesz a elfogadásra, erőt ad a tovább lépésre. Külsőleg borogatás formájában bőr betegségeknél alkalmazható. Másnaposság kezelésére is kiválóan használható. A vadalma virágesszencia segíti a méregtelenítési és tisztulási folyamatokat, beindítja az öntisztulási mechanizmus mind testi mind érzelmi szinten. Alkalmazható akár böjtkúra vagy más tisztítókúrákkal egy időben vagy mérgezések kiegészítő kezelésére. 

Bach virágesszencia választható kiszerelések: 10 ml (stock bottle) alapesszencia, 20ml (stock bottle) alapesszencia 

Összetétele
vadalma kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalma 27%) 
A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak! 

Bach virágterápia szedési javaslat: 
Gyógyír készítése alapesszenciából 

INTERHERB AMINOERG GÉL 100G
814 Ft
INTERHERB AMINOERG GÉL PLUSZ REGENERÁLÓ 100G
1.081 Ft
BIOSEPT GRAPEFRUITMAG KIVONAT 100% NATÚR 33ML /INTERHERB/
3.206 Ft
INTERHERB AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL 250ML
902 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.