ARBRE VERT FOLYÉKONY MOSÓSZER KAPSZULA 22DB
ARBRE VERT FOLYÉKONY MOSÓSZER KAPSZULA 22DB

ARBRE VERT FOLYÉKONY MOSÓSZER KAPSZULA 22DB

Érdeklődjön telefonon!
Termékkód: 51192
Kiszerelés: 22 db
Egységár: 0 Ft / db
0 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
10 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Folyékony öko mosószer koncentrátum 22 mosáshoz, fehér és színes ruhákhoz egyaránt, gépi mosáshoz. 1 kapszula = 1 mosás

A L’Arbre Vert termékcsalád tagjára jellemző, hogy az alapanyagok kiválasztásánál a növényi eredetű összetevőket részesíti előnyben. A termék összetétele alapján nem veszélyes osztályba sorolt, így nincsen veszélyre utaló figyelmeztetésekkel jelölve. Nem tartalmaz foszfátokat, ftalátokat, glikol-étert, színezéket, valamint nem tartalmaz allergén illatkomponenseket az allergia kockázatának csökkentése érdekében. Hypoallergén, mely tulajdonságot érzékeny bőrű embereken tesztelték. A szennyvíztisztító rendszer egyensúlyát nem borítja fel. A terméket nem tesztelték állatokon, a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható.

Öko címke - A L’Arbre Vert terméke az Európai Unió ökocímke környezetvédelmi kritériumainak megfelel. 
Nyilvántartási szám:  ES-CAT/006/001

A kapszulával történő adagolással a mosás egyetlen, könnyű mozdulat. A vízben oldódó film kapszula nem hagy maradékot sem a gépben, sem pedig a ruhákon. 30C-on gyorsan feloldódik és a mosás kezdetétől fogva biztosítja az optimális hatékonyságot, megőrizve a ruhák minőségét és színét. Összetételének köszönhetően a textil megőrzi eredeti lágyságát és minimalizálóik a bőr irritációjának a kockázata.

Összetétel:
A 648/2004/CE számú Európai Rendelet alapján 30%  nem ionos felületaktív anyag; 5-15% anionos felületaktív anyag, szappan; enzimek (amylase, protease, celluláz); illatanyag.

Használat:
Helyezze a kapszulát közvetlenül a mosógép dobjába a ruhák közé, ne tegye a gép mosószer adagoló rekeszébe! Válassza az előmosás nélküli programot! Erősen szennyezett, valamint 4,5 kg-nál nagyobb ruhák esetén használjon 2 db kapszulát.

Ne használja a kapszulát kézi mosáshoz! A kapszulát száraz kézzel fogja meg, ne nyissa fel, ne törje össze, ne szakítsa ki. Használat után zárja vissza a doboz fedelét! A kapszula felszíne keserű anyaggal van bevonva a gyerekek véletlen lenyelésének megőrzése érdekében, ezért használat után mindig mosson kezet!

22 mosásra elegendő, 1 kapszula = 26,4 g

Figyelmeztetés:
Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a csomagolást és a címkét az orvosnak meg kell mutatni.

 

 

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 január

 

 

INTERHERB AMINOERG GÉL 100G
814 Ft
INTERHERB AMINOERG GÉL PLUSZ REGENERÁLÓ 100G
1.081 Ft
BIOSEPT GRAPEFRUITMAG KIVONAT 100% NATÚR 33ML /INTERHERB/
3.206 Ft
INTERHERB AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL 250ML
902 Ft
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.